ΤΑ ΝΕΑ -24

Από τη ζωή
11.07.2017

Πραγματικά

Δίπλα στην πόλη Αθήνα οι λαθροκυνηγοί έβγαλαν το ψάρι με απαγορευμένο δόλωμα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των Αρχών σε 11.07.2017, δίπλα στην πόλη Αθήνα είχαν συλληφθεί τέσσερεις άντρες, κατηγορούμενοι για λαθροθηρία. Κατά την σύλληψή τους είχαν μαζί τους 237 κιλά μεγάλου ψαριού.

Τους επιθεωρητές αλιείας είχε ξαφνιάσει το γεγονός, ότι οι συλληφθέντες δεν είχαν μαζί τους κανενός είδους σύνεργα λαθραίας αλιείας (δίκτυα, ηλεκτροσόκ, εκρηκτικά, κ.λπ.). Στην ερώτηση για το πως κατάφεραν να βγάλουν τόσα ψάρια, οι άντρες απάντησαν αστειευόμενοι ότι «τσιμπάει καλά». Όμως κατά την εξέταση των προσωπικών αντικειμένων, ένας εκ των επιθεωρητών πρόσεξε μια συσκευασία με αλλοδαπή ετικέτα. Εντός αυτής βρισκόταν ένα υγρό της άγνωστης προέλευσης.


Μετά από απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκε, πως αυτή τη ουσία έχει πολύ ισχυρή δράση στα ψάρια, χάρη στη δράση του ξηρού αίματος και των ειδικών ένζυμων που περιέχει. Η βασική δράση της ως άνω ουσίας - είναι η πρόκληση στα ψάρια αισθήματος απίστευτης πείνας. Κατά τη διεξαγωγή των εξετάσεων, ακόμα και τα χορτάτα ψάρια υπό την επίδραση των ενζύμων, γινόταν πολύ δραστήρια και εμφάνιζαν απίστευτη όρεξη.Κατόπιν ανακρίσεως διαπιστώθηκε πως οι άντρες δεν είναι λαθροκυνηγοί, αλλά απλός οι ερασιτέχνες ψαράδες. Ένας από τους συλληφθέντες προμηθεύτηκε το δόλωμα στο ιντερνέτ, σε μία από τις ιστοσελίδες. Οι ίδιοι οι συλληφθέντες βίωναν ένα μικρό σοκ, διότι τόσο μεγάλα ψαριά δεν μπορούσαν ούτε να τα φανταστούν. Μετά την διευκρίνιση όλων των περιστάσεων, οι άντρες αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού δεν βρέθηκε νομική βάση για την σύλληψή τους αλλά ούτε είχαν διαπράξει κάποιο αδίκημα.Το δόλωμα που ανευρέθηκε προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον της εξεταστικής επιτροπής. Είχε διεξαχθεί λεπτομερής έρευνα σχετικά με αυτό το θέμα. Διαπιστώθηκε, πως το ως άνω σκεύασμα είχε δημιουργηθεί το 2011 από τους καναδούς επιστήμονες. Αμέσως μετά τη δημιουργία του αυτό το σκεύασμα μπήκε σε μαύρη λίστα από πολλές χώρες και στην πλειοψηφία τους αυστηρά απαγορεύεται μέχρι και σήμερα. Στην δική μας χώρα δεν υπάρχει τέτοιος νόμος (για την ώρα ετοιμάζεται η κλήση για την εγγραφή των παράπονων), και χάρη στα γραφειοκρατικά θέματα, θα αργήσει να ψηφιστεί.


Με την πρωτοβουλία μας βρήκαμε στο ιντερνέτ την ιστοσελίδα η οποία απολύτως νόμιμα πουλάει το περιβόητο δόλωμα, κάνοντας χαρούμενους όλους τους ψαράδες. Όσο δεν υπάρχει κάποιο απαγορευτικό νομοσχέδιο – όλα είναι νόμιμα.Μοιραζόμαστε τον σύνδεσμο, ορίστε με την χαρά:


Η επίσημη ιστοσελίδα πώλησης του ενεργοποιητή του τσιμπήματος "Dynamite" ΕΔΩΣχόλια (121)

Βασίλης Δημητριάδης πριν από 4 λεπτά

Πήγα ήδη μερικές φορές για ψάρεμα με το Dynamite - και είναι πραγματικά το κάτι άλλο! Το προσθέτεις στο δόλωμα και μετά είναι τα γνωστά – μόνο που είναι 100 φορές καλύτερα. Και τα καλά αλιεύματα είναι εγγυημένα. Ορίστε το τελευταίο μου π.χ. :

Αλέξης Παπαδοπούλου πριν από 6 λεπτά

Αγόρασα και εγώ το Dynamite σε αυτή τη ιστοσελίδα πριν από μερικές μήνες. Ότι υπόσχονται στις διαφημίσεις - είναι η αλήθεια. Τα μόνα δυσάρεστα νέα είναι ότι αν ενδιαφέρθηκαν κάποιες αρχές, αυτό δεν προμηνύει κάτι καλό. Πρέπει να φτιάξουμε τα αποθέματα.

Βαγγέλης Μαρκόπουλος πριν από 7 λεπτά

Ότι να ναι! ΄Πήγα να κάνω παραγγελία, γιατί πραγματικά την ιστοσελίδα μπορούν να την κλείσουν ανά πάσα στιγμή. Μόλις εμφανιστεί κάτι καλό – πρέπει οπωσδήποτε να το χαλάσουν.

Μιχάλης Γιαννάκης πριν από 9 λεπτά

Με τους φίλους μου πρόσφατα δοκιμάσαμε το Dynamite – είναι απλά απίστευτο. Ποτέ δεν έχουμε ξαναπιάσει τόσα ψάρια μέσα σε μερικές ώρες.

Αλέξανδρος Βλάσσης πριν από 11 λεπτά

Πρώτη φορά ακούω για το Dynamite. Τώρα το έψαξα στο Google, διάβασα τα σχόλια και θέλω και εγώ να το δοκιμάσω. Να δούμε τι από αυτό θα γίνει.

Διονύσης Αλεξιάδης πριν από 12 λεπτά

Για μένα αυτή τη είδηση ήρθε πάνω στην ώρα της. Οπωσδήποτε πρέπει να φτιάξουμε απόθεμα, δεν περιμένω κάτι καλό. Με το Dynamite ακόμα κι εγώ, σχετικά άπειρος ψαράς, είμαι πάντα με εξαιρετικά αλιεύματα. Κρίμα να χάσουμε τέτοια ευκαιρία.

Γεώργιος Μαραγκός πριν από 2 ώρες

Ούτε εγώ είμαι ο επαγγελματίας. Ήταν τόσο κρίμα να επιστρέφω από το ψάρεμα με άδεια χέρια και να ακούω τα πειράγματα της γυναίκας μου. Πάλι καλά, που είδα στους διπλανούς ψαράδες αυτόν τον ενεργοποιητή και παρήγγειλα και εγώ για μένα. Τώρα πάντα φέρνω κάτι και η γυναίκα και τα παιδιά μου είναι περήφανα με μένα. Ελπίζω να μην χρειαστεί να γίνω πάλι σαν τον καραγκιόζη;

Ιωάννης Μπαρμπαγιάννης πριν από 3 ώρες

Ναιιιι, το καλό πράγμα το συνηθίζεις γρήγορα. Εγώ, βέβαια ακόμα δεν έχω δοκιμάσει το Dynamite και γενικά πρώτη φορά γι’ αυτό ακούω, αλλά σίγουρα θα δοκιμάσω. Την παραγγελία την έκανα ήδη, περιμένω να έρθει – και αμέσως για ψάρεμα πάω.

Ανδρέας Αμίμητης πριν από 6 ώρες

Και εγώ σήμερα προσπάθησα να κάνω την παραγγελία στην ιστοσελίδα. Αλλά δεν είναι και τόσο απλό, η ιστοσελίδα είναι υπερφορτωμένη, προφανώς ο κόσμος κατάλαβε ότι τα πράγματα δυσκολευτήκαν και προσπαθεί να αγοράσει περισσότερα. Κυκλοφορούν οι φήμες ότι τελικά θα το απαγορεύσουν, γιατί δεν θέλουν για να βγάζουν τόσα πολλά ψάρια.

Παναγιώτης Σταθόπουλος πριν από 7 ώρες

Δεν μπορώ να μην το παινευτώ. Το πρώτο και ελπίζω όχι το τελευταίο ψάρεμα μου είναι με το Dynamite.

Γρηγόρης Αγγελίδης πριν από 9 ώρες

Είμαι κι εγώ οπαδός του Dynamite. Εδώ το βασικό είναι να κάνεις επίσημη παραγγελία , για να μην πέσεις σε προϊόν μαϊμού. Το καλό προϊόν το αντιγράφουν αμέσως οι απατεώνες.